404 Not Found


nginx
Cum iti poti imbunatati starea de bine cu ajutorul aromaterapiei? – Pauza La Birou

Cu siguranta ai auzit de aromaterapie. Dar ce este aceasta, mai exact?

Aromaterapia este practica, folosita ca terapie complementara pentru a sustine starea de bine, atat din punct de vedere psihic, cat si fizic, prin folosirea plantelor aromatice, a uleiurilor din plante, inclusiv a uleiurilor esentiale.

Afla din acest articol cum sa te bucuri de beneficiile aromaterapiei.

Creaza-ti clipe de pace si relaxare

Stresul este o problema comuna cu care ne confruntam cu totii. Este absolut natural sa te ingrijorezi, sa-ti fie dificil sa te decontectezi de responsabilitatile de la job, task uri nerezolvate, deadline uri etc. Din fericire exista o solutie: aromaterapia!

Exista multe studii care au aratat ca anumite arome ne pot ajuta cu adevarat sa ne relaxam. Lavanda, de exemplu este una dintre acestea. De asemenea, musetelul sau aroma de trandafiri au acelasi efect.

Daca doresti sa te relaxezi, de ce sa nu investesti intr-un ulei esential. Adauga cateva picaturi in cada de baie si vei beneficia de un moment de relaxare atat pentru minte cat si pentru corp. O baie fierbinte cu uleiuri esentiale iti va relaxa muschii, iti va echilibra respiratia si nivelul hormonal.

Fa-ti din asta un obicei si vei castiga un strop de pace in mod regulat.

Pregateste-te pentru somn

Ai probleme cu somnul? Iti este greu sa adormi? Aromaterapia te poate ajuta, si din nou, lavanda poate fi prietenul tau de nadejde.

Uneori, sa pulverizezi cateva picaturi de ulei esential pe perna nu este suficient. Bucura-te de aromele relaxante intreaga seara. Foloseste-le atat in apa de baie, cat si in dormitor. De asemenea, ai grija sa fie si in lotiunea de corp.

Aromaterapia, folosita in mod regulat nu este doar despre relaxare. Aceasta te poate ajuta si sa-ti imbunatatesti memoria si multe altele.

Poti beneficia de aceste efecte inclusiv la locul de munca. Adauga in decorul biroului tau un difuzor de aromaterapie. Ai o gama varianta. De exemplu, aromele de bergamota, patchouli si iasomie sunt cunoscute ca arome care te ajuta sa te mentii energic.

Daca iti doresti sa-ti imbunatatesti starea de sanatate, de ce sa nu incerci si cu o aroma naturala, care iti poate imbunatati starea de spirit?

Relaxare placuta 🙂

Click aici si alege dispozitivul de aromaterapie care ti se potriveste!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.