Black Friday aduce la eMAG oferte excelente pentru cele mai performante tablete pe care le poți găsi acum pe piață.

Indiferent dacă îți dorești o tabletă nouă pentru jocuri sau vizionare de filme, ori pentru muncă, în oferta eMAG vei găsi cu siguranță un model care să fie potrivit pentru tine.

Pentru că Black Friday va fi și anul acesta o campanie plină de reduceri spectaculoase, îți prezentăm câteva dintre cele mai bune tablete pe care le poți cumpăra. Merită să stai cu ochii pe ele, ca să vezi ce promoții apar!

Microsoft Surface Pro 7

Un gadget 2 în 1, tabletă și laptop, Microsoft Surface Pro 7 este unul dintre cele mai bune produse de acest fel lansate recent.

Dispozitivul are procesor Intel Core de generatia a 10-a și 16 GB RAM, suficient pentru a face față cu brio chiar și la cele mai solicitante cerințe.

Foarte subțire și ușoară, această tabletă are o durată de viață a bateriei foarte bună, rezistând o zi întreagă fără încărcare.

Modul Stand-By ajută la conservarea bateriei, iar funcția Instant On permite o activare imediată a dispozitivului atunci când vrei să-l folosești. Tableta vine cu Windows 10 preinstalat, pentru a putea fi utilizată imediat ce a fost scoasă din cutie.

Apple iPad Pro 12.9″ (2020)

Cu performanțe similare unui laptop, tableta iPad Pro cu ecran de 12,9 inci lansată anul acesta poate să ruleze fără probleme chiar și cele mai complexe jocuri sau aplicații profesionale.

Procesorul este A12Z Bionic, foarte rapid și performant, care face minuni alături de cele 8 nuclee de grafică, iar bateria rezistă până la 9 ore.

Tableta beneficiază de noile tehnologii avansate ProMotion si True Tone și de un afișaj Liquid Retina pe tot ecranul.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus

Un alt gadget 2 în 1, tableta Galaxy Tab S7 Plus vine cu un procesor foarte puternic și o rată de refresh a ecranului de 120Hz, ideal pentru jocuri.

Poți folosi tastatura și S Pen-ul pentru proiectele tale grafice sau poți viziona filme la o calitate deosebită, ca la cinematograf.

Ecranul este Super AMOLED, iar sunetul este procesat cu Dolby Atmos. În plus, te poți bucura de viteze HyperFast 5G, ca să descarci sau să partajezi rapid documentele tale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.