Elon Musk, chairman and chief executive officer of Tesla Motors Inc., speaks in front of a Tesla Model S electric car on day two of the 2010 North American International Auto Show in Detroit, Michigan, U.S., on Tuesday, Jan. 12, 2010. The 2010 Detroit auto show runs through January 24 and features 60 new vehicle premieres. Photographer: Daniel Acker/Bloomberg via Getty Images

Tesla a anunțat oficial că va deschide un showroom și un service în România, după ce a postat cinci anunțuri de angajare penturu București.

Compania deținută de Elon Musk a publicat pe site-ul oficial cinci astfel de anunțuri pentru un showroom și un service în București.

„Ne pregătim intrarea în România”, anunță în premieră cei de la Tesla, deciși așadar să-și facă intrarea pe piața din țara noastră.

Tesla vine în România cu un showroom

Automarket.ro anunță că toate anunțurile de angajare sunt pentru București. „Pe măsură ce ne pregătim pentru intrarea noastră în România, căutam să recrutăm un manager de showroom care să se alăture noii noastre echipe în București”, menționează Tesla într-unul dintre anunțuri.

Două dintre anunțurile de angajare sunt publicate la categoria „vânzări și relații cu clienții” pentru posturile de Store Manager și consultant Tesla.

Pe lângă angajații din showroom, Tesla caută manager de service, tehnician service senion și tehnician service, la categoria „service & energy”, care sugerează că Tesla va avea un service în București.

CEO-ul Elon Musk anunța că Tesla își va deschide magazine fizice în Slovacia, Croația, Serbia și „în majoritatea statelor est-europene” în prima parte a anului 2020.

Extinderea a fost amânată din cauza pandemiei de Covid-19, însă sunt șanse mari ca în România să ajungă primele Superchargere pentru încărcarea mașinilor electrice din țara noastră.

Potrivit sursei citate, Ministerul Mediului anunță că românii pot să achiziționeze mașinile Tesla prin programul Rabla Plus. În consecință, pe piața din România au fost înmatriculate 56 de mașini electrice Tesla.

Potrivit datelor oficiale, „Tesla a primit o atenție deosebită când au lansat modelul de producție Tesla Roadster, prima mașină sport 100% electrică. A doua mașina produsă de Tesla este Model S, 100% electric sedan de lux. Mai sunt inca 2 modele in dezvoltare: Model X si Model 3. In iunie 2015, vanzarile Model S au trecut pragul de 75,000”.

Sursa: fanatik.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.