404 Not Found


nginx
Secretele femeilor care miros excelent intotdeauna – Pauza La Birou

Exista femei care miros frumos si exista femei care ies in evidenta prin acest aspect, emanand arome delicioase, indiferent de momentul zilei.

Aleg parfumuri de calitate!

Dupa cum stim, nu toate parfumurile persista suficient de mult. Daca cele cu arome de citrice au tendinta sa reziste cateva ore pe pielea ta, aromele condimentate, lemnoase rezista mai mult. Sa nu uitam si diferenta intre apa de toaleta si apa de parfum. Investe intr-o apa de parfum!

Fac un layer-ing cu parfumurile lor!

Este un aspect cunoscut, faptul ca mai multe straturi de obiecte vestimentare ne ofera mai mult confort termic, fata de doua, mai groase. De ce nu s-ar aplica aceiasi logica si in cazul parfumului corpului tau ? De la gelul de dus, la lotiunile de corp si uleiuri hidratante, aromele tale preferate vin in diferite forme. Purtandu-le impreuna, creezi straturi de arome care rezista cu tine, intreaga zi.

Stiu cum  si unde sa le aplice!

Parfumurile se aplica in zonele mai calde si mai sensibile, dar neiritante, de ex. La incheietura mainii, zona stomacului, zona din spatele genunchiului si a urechii. Caldura corpului din aceste zone ajuta la degajarea parfumului, a tuturor notelor continute.

Stiu cand sa aplice parfumul.

Momentul potrivit este imediat dupa ce ai iesit din dus, cand porii sunt deschisi. Hidratarea va consolida aromele. De asemenea nu risti sa-ti patezi hainele.

Isi pastreaza pielea hidratata.

Pielea trebuie sa fie bine hidratata inainte de a aplica parfum. Pielea uscata are tendinta de a absorbi parfumul si de a-i afecta persistenta.

Ingrijirea parului

Parul iti influenteaza parfumul pe care-l raspandesti peste zi. Alege produse de calitate, seruri si uleiuri hidratante, cu miros delicios, pentru a fi parfumata din cap pana in picioare.

Pe langa toate cele descrise mai sus, mereu exista mici detalii care pot ajuta in aceasta directie. De la o dieta sanatoasa, la obiceiuri prin care sa elimini toxinele din corp, la modul in care iti ingrijesti si alegi obiectele vestimentare. Hainele ar trebui sa fie din texturi naturale, care nu favorizeaza transpiratia. De asemenea, nu uita sa folosesti aromele preferate in alegerea unui balsam de rufe, cu parfum indelungat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.