404 Not Found


nginx
Armonie in cuplu. Ce complimente conteaza pentru partenerul tau? – Pauza La Birou

Dintotdeauna s-a creat o aura in jurul femeii. Femeia sa fie adulata, ingrijita, tratata ca o printesa, insa foarte putin vorbim despre cum sa-ti complimentezi partenerul de viata. Poate pentru ca barbatii sunt mai putin emotionali si dau impresia ca nu pun pret pe acest aspect. Cu toate acestea, si ei au nevoie sa fie flatati din cand in cand, pentru a-si reconfirma imaginea pe care o au in fata ta.

Ce complimente sunt importante pentru partenerul tau ?

1. Complimente care arata ca ai incredere in el

Unul dintre aspectele care-l fac sa se inmoaie este atunci cand partenera il sprijina si crede in el. Orice variatie cu semnificatiea: ”cred in tine”, ii transforma in niste super eroi, capabili sa-si atinga orice scop.

2. Complimente referitoare la modul in care arata

Barbatii nu sunt atat de pusi sub lupa, din punct de vedere fizic, cum se intampla cu femeile, dar asta nu inseamna ca nu au nevoie de confirmari. Fiecarui barbat ii va face placere sa ise confirme din cand in cand, ca partenera sa il considera atragator, masculin etc. Si nici nu sunt pretentiosi in privinta complimentelor pe care le primesc.

3. Complimente referitoare la recunoasterea eforturilor sale

Oricui ii place sa auda/simta ca eforturile pe care le depune, pentru bunul mers al relatiei, sunt apreciate si recunoscute.
Arata-i apreciere referitor la ceea ce face pentru tine, inclusiv pentru lucrurile simple. De cate ori arati apreciere, tendinta este sa-ti ofere si mai mult si sa se simta iubit.

4. Complimente care ii arata ca il respecti

Diferite studii au demonstrat ca barbatii resimt respectul ca iubire, si pun mai mult pret pe respect decat pe dragoste. Este si un mod de a-i valida masculinitatea. Amintindu-i ca esti mandra de el, ca il consideri un barbat de calitate, ca te surprinde zi de zi prin modul in care evolueaza, ca-i apreciezi principiile de viata, integritatea, modul in care isi asuma greselile si modul in care lupta pentru idealurile sale, cum se comporta cu cei dragi, cu familia ta, si cat de atractive ti se par toate acestea.

5. Complimente care ii arata ca ai incredere in el si in abilitatile lui de a conduce, de a fi lider

Chiar daca pentru femei acest aspect este irelevant, pentru barbati este foarte important sa fie vazuti drept lideri, in viata si in relatia lor, cu atat mai mult este important pentru partenerul tau sa fie vazut drept lider de catre tine. Poti da vina pe biologie, pe societate, pe origini, dar fiecare barbat vede in calitatea de lider o validare a masculinitatii sale, a laturii dominante, de barbat alpha.

6. Complimente care ii arata ca esti atrasa de el

Si barbatii cunosc sentimentul de a considera pe cineva atat de atractiv incat sa ti se inmoaie picioarele, prin urmare cunosc si cat de minunat si special este. Astfel incat ii va face placere sa vada ca un impact de acest gen asupra ta. Faptul ca rosesti la anumite comentarii pe care le face, poate fi de foarte bun augur in aceasta directie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.