Codul pentru o minte extraordinara- Vishen Lakhiani

0
1389

Codul pentru o minte extraordinara, scrisa de catre Vishen Lakhiani contine, 10 legi neconvenționale, pe care autorul le propune, pentru a-ți redefini viața și a avea succes în condițiile impuse de tine, cu accent pe importanta fericirii personale, in drumul catre scopul tau. Creierul nostru are nevoie de un reset, din cand in cand, pentru a-l curata si umple apoi, cu planuri pentru visele noastre. Aceasta carte te ajuta sa parcurgi un drum al introspectiei, sa fii mai constient de tine, de dorintele tale, de aptitudinile tale, de principii, ce iti apartine si ce apartine lumii.

Diferenta dintre ceea ce „trebuie” conform societatii si ceea ce ai nevoie conform dorintelor personale?

Bestseller New York Times

Nu e doar o carte, ci o mișcare. Vishen Lakhiani pune la dispozitia cititorilor sai si o platforma online, prin care, aceastia sa-si poata continua parcursul dezvoltarii personale, si dupa ce au citit cartea.

https://www.mindvalley.com/

Ce ai face dacă ai afla că tot ceea ce credem că știm despre modul în care funcționează lumea – ideile noastre privind dragostea, educația, spiritualitatea, munca și fericirea – se bazează pe Exreguli (reguli expirate), transmise din generație în generație, cu valabilitatea expirată de mult?

Combinând gândirea computațională, teoria integrală, spiritualitatea modernă, biologia evoluționistă și umorul, autorul oferă un cadru revoluționar în 10 puncte pentru a înțelege și îmbunătăți eul uman. Vei învăța cum să influențezi realitatea, cum să aplici modele unice ca ingineria conștiinței, care să te ajute să înveți și să te dezvolți cu viteze nebănuite. Vei învăța să lași o amprentă pozitivă în univers și să-ți descoperi chemarea.

Cadrul propus are la bază experiențele personale ale lui Lakhiani, cele 5 milioane de oameni la care a ajuns prin intermediul Mindvalley și 200 de ore de interviuri cu minți excepționale, printre care Elon Musk, Richard Branson, Ken Wilber, Arianna Huffington, Michael Beckwith, și alți lideri legendari.

Vishen Lakhiani este una dintre cele mai influente personalități din domeniul dezvoltării personale. Este fondator și CEO al Mindvalley, o companie cu 200 de angajați, specializată în proiectarea experiențelor educaționale, crearea de platforme digitale și aplicații care asigură funcționarea academiilor online de dezvoltare personală, mindfulness, productivitate și altele. Misiunea lui Vishen este să revoluționeze sistemul educațional global creând noi modele de sporire a potențialului pentru oamenii de pretutindeni.

Poti comanda “Codul pentru o minte extraordinara” pe : libris, carturesti, emag, cartepedia

Alec_Stocks_RO

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.